-
-
Koszyk jest pustySuma 0
- Kategorie
- Szukaj
-
Ekologiczne dodatki do potraw oraz przyprawy
Orzechy nerkowca mają bardzo niską kaloryczność, ale jednocześnie są bogate w minerały i witaminy takie jak magnez, żelazo, potas, cynk, a także witaminy z grupy B, niacyna, kwas pantotenowy, nienasycone kwasy tłuszczowe.
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
52.47
Pistacje są bogate w kwas foliowy oraz zawierają wiele kwasów tłuszczowych omega 3, które obniżają poziom cholesterolu.
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
37.90
Sezam jest często używany w kuchni jako dodatek do potraw i wypieków oraz jako składnik olejów i past.
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
21.90
Soczewica czerwona jest często używana jako składnik potraw wegetariańskich i wegańskich. Można ją gotować na parze, dusić lub dodać do zup, sałatek, past i dipów.
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
13.40
Wiórki kokosowe otrzymuje się z miąższu orzecha palmy kokosowej, który najpierw się suszy, a później ściera na drobne wiórki. Miąższ jest bogaty w składniki odżywcze takie jak: witaminy B, E i C, kwasy tłuszczowe, wapń, potas.
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
18.97
Pistacje są bogate w kwas foliowy oraz zawierają wiele kwasów tłuszczowych omega 3, które obniżają poziom cholesterolu.
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
78.90
Wiórki kokosowe otrzymuje się z miąższu orzecha palmy kokosowej, który najpierw się suszy, a później ściera na drobne wiórki. Miąższ jest bogaty w składniki odżywcze takie jak: witaminy B, E i C, kwasy tłuszczowe, wapń, potas.
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
10.00